Купити газ наперед українці не можуть, бо на нього скоро виросте ціна. Непрозорий натяк від «Нафтогазу»

Зміна тарифів очевидно відбудеться після 30 квітня

Зміна тарифів на газ – неминуча. Фахівці уже давно вважають ціну блакитного пального, яке купують українці – замалою. Зокрема голова парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев. І по завершенню опалювального сезону її змінять. Це випливає і з публічного листування клієнтів з «Нафтогазом». Абонент компанії поцікавилася, чи можна купити певний об'єм газу наперед, і зробити це влітку, коли традиційно споживання газу зменшується.

У відповідь на її запит у Нафтогазі роз'яснили, що зараз у компанії діє лише один тариф на газ для населення – «Фіксований». Його вартість, як відомо, становить 7,96 грн за кубометр.

На сьогодні жодних інших тарифів, включаючи тарифів передоплати, у компанії для населення немає. І до 30 квітня 2023 року, доки не закінчиться дія тарифу по 7,96, не передбачається. Тому зараз абоненти можуть лише розраховуватися за вже спожитий газ, а от вносити авансові платежі у них немає можливості, - пояснюють у компанії.

Фахівці припускають, що це може свідчити, що після 30 квітня тариф на газ вже буде іншим.

Джерело: На пенсії 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень