Культового талісмана «Арсенала» звільнили. Через коронавірус (ФОТО)

Гуннерзавр пішов

«Арсенал» звільнив Гуннерзавра після 27 років. Талісман лондонського футбольного клубу – Gunnersaurs –  потрапив під скорочення після 27 років служби в межах останніх фінансових скорочень клубу через COVID-19.

«Арсенал» відчував відсутність уболівальників на трибунах більше, ніж низка інших клубів, оскільки клуб більше покладався на доходи від матчів, і тому роль Гуннерзавра уже не вважається важливою.

Клуб оголосив в серпні, що скорочує штат через фінансові наслідки пандемії. Тож, 

Джеррі Куай, що грав роль талісмана динозавра з 1993 року, пішов.

Тоді як фінанси «Арсеналу», без сумніву, постраждали від пандемії, Месут Озіл заробляє 350 тисяч фунтів стерлінгів на тиждень, що дорівнює 18 мільйонам фунтів стерлінгів на рік, попри те, що цього сезону він не зіграв ні хвилини, пише Daily Mail.

Тим часом Гуннерзавра вже готова підписати іспанська «Севілья».

УЄФА в Twitter запитав у вболівальників, кого краще підписати клуб в останній день трансферного вікна. «Севілья» запостила фото динозавра. 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень