Куди зникла карета з парку Рівного: пояснення

Карету у формі серця у парку Молоді, прозваному Лебединкою, колись у подарунок місту встановив депутат міськради Рівного Олександр Нестерук

Так виглядала колись зникла карета

Про зникнення карети сайт Радіо Трек писав у публікації На Лебединці зникла карета у формі серця 

Депутат міськради Рівного Олександр Нестерук каже, що карету забрали спеціально:

Вона була встановлена у 2010 році, якщо пам’ять мені не зраджує, у серпні. Звичайно, за час пішла певна корозія металу і фарба почала відлущуватися. Оскільки парк на Лебединці обслуговує трест зеленого господарства, він взяв її зараз на ремонт і, думаю, в найближчий час вона буде встановлена на тому ж місці, але в новому образі: пофарбована і приведена до належного стану.  

Олександр Нестерук каже, що карету мають повернути на своє місце до кінця цього тижня. Обіцяє це питання тримати на контролі. Зауважує, що відповідальні за парк мали б щорічно стежити за станом карети, щоб вона не руйнувалася. Також висловлює сподівання, що вже незабаром рівняни матимуть змогу, як і раніше, фотографуватися на фоні карети і краєвиду з водоймою і  лебедями, біля яких вона встановлена.    

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень