Куди з платіжок за комуналку зникли пільги

Це питання задають Радіо Трек АТОвці

Адже досі у кожній квитанції на оплату житлово-комунальних послуг у них було зазначено «учасник бойових дій» і вказано розмір пільги. А тепер цього нема:

Начальник міського управління праці та соцзахисту Рівного Віра Мельник каже, що пільга з платіжок зникла в усіх пільговиків, а не тільки в АТОвців. Але хвилюватися не варто:

Зараз всі пільговики отримали квитанції із вказанням повної суми. Але ми розрахували їм пільгу. Вона прийшла грошима в Ощадбанк. Ощадбанк розрахується з житлово-комунальними організаціями. А тоді кожному пільговику пришле СМС: скільки йому треба доплатити ще по кожній організації.

Віра Мельник

За словами Віри Мельник, звертатися до них в управління потрібно лише тим пільговикам, які не подавали досі свій номер телефону. Адже без нього не прийде СМС. Поки нову систему надання пільг тільки запустили, то вона може давати збої. Але якщо СМС нема, то про розмір пільги можна дізнатися з квитанцій за попередні місяці.    

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень