Куди піти на вихідних у Рівному

Що пропонують рівнянам та гостям міста заклади культури

 В суботу 22 квітня о 19.00 в Рівненському обласному академічному музично-драматичному театрі розпочнеться вистава Г. Квітки-Основ'яненка «Сватання на Гончарівці»
Музична комедія
Тривалість: 1 год 40 хв
 Велика сцена

Комедія «Сватання на Гончарівці» написана Григорієм Квіткою-Основ’яненком у 1835 році.  Попри серйозність вперше порушеної в українській літературі проблеми кріпацтва, п’єса не втрачає смаку водевільної інтриги.  Щирий гумор у п’єсі переплітається з авторською іронією, мотивами народних пісень, обрядовою поезією.  Яскраве музичне оформлення, цікаві характери героїв, комедійні ситуації та діалоги, динамічний сюжет  ось вже понад півтора століття підтримають незгасаючий інтерес до п’єси класика.

В неділю 23 квітня о 19.00 – на малій сцені облмуздрамтеатру цьогорічна прем’єра Н. Саймона «В’язень Другої Авеню».
Режисер-постановник -  Олександр Олексюк
Художник-постановник  -  Алла Локтіонова

Іноді так цікаво непомітно підглянути у шпарину за тим, як протікає чиєсь життя. Та зрештою, переконуємось, що  чи не кожна сім'я стикається з доволі схожими проблемами: безробіття, безгрошів’я, непорозуміння. Головне пам’ятати, щоб не трапилось , варто триматись разом, чи не так? Чи витримає випробовування буденністю сім'я Мела та Едни Єдісон? Чи вдасться їм зберегти любов та взаємоповагу?

Детальніше про прем’єру читайте за посиланням.

Зауважимо, що у зв’язку з Великодніми святкуваннями цими вихідними у Рівненському обласному театрі ляльок вистав не буде.

Дивовижні картини, що вражають своїми мініатюрними розмірами, можна побачити на персональній виставці Олексія Мовчуна «У світлі часу» у клубному кафе «Євро-Арт»!

На Вас чекають з 11.00 до 20.00.

Виставка діє до 23 квітня включно.

До 24 квітня включно у Міському Будинку культури діє виставка робіт 20-ти майстрів студії декоративно-ужиткового мистецтва МБК «Великодні мотиви»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень