«Ніхто не потрапить до психлікарні». Кращу п’єсу 1971 року покажуть у Рівному на вихідних (ВІДЕО УРИВКУ З ВИСТАВИ)

Її автор - Мольєр нашого часу

Твір письменника, чиї п’єси були в свій час мегапопулярні на Бродвеї, поставлять у Рівненському обласному драмтеатрі. Прем’єра трагікомедії Ніла Саймона «В’язень другої авеню»  відбудеться 23 квітня, тобто цієї неділі. Виставу готували два місяці – її показуватимуть на малій сцені, яка допоможе краще поринути в сюжет, адже місце дії – квартира звичайної сім’ї Едісонів.

Чоловік і його дружина проходять через буденні проблеми кожного подружжя і кожен по своєму сходить з глузду , розповідають організатори вистави. П’єса, хоч і написана у минулому столітті, лишається актуальною в нас час і навіть чогось навчає, розповідає керівник літературно-драматичної частини драмтеатру Ірена Боровець:

Спочатку шаленітиме він – вона його підтримає, потім коли в неї здадуть нерви – підтримає він її. І в підсумку сім’я залишиться цілісною, ніхто не потрапить до психіатричної лікарні, хоча обставини, через які вони пройдуть разом, дуже важкі.

Зауважимо, що у 1971 році «В’язень другої авеню» зайняла перше місце в списку кращих американських п’єс року. Повністю її сюжет не розкривають. Режисер постановник не захотів спілкуватися з журналістами, однак попросив на акторів на камеру розіграти  частину вистави. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень