Куди зникла Софія Ротару? Сім’я виїхала за кордон, а сама зірка зробила несподіваний вибір

Два роки тому родина вперше за багато років потрапила в гучний скандал: Руслан та Анатолій Євдокименко намагалася перетнути кордон незаконно

Легенда української естради Софія Ротару вже три роки не дає жодних інтерв'ю та коментарів.  Уся родина Софії Михайлівни вельми активна в соціальних мережах, тому про зміни, які відбувається в родині можна відстежувати в інтернеті. 

Сама ж Ротару зникла з інфопростору. Зокрема, вона промовчала навіть тоді, коли шанувальники дуже чекали від неї якоїсь позиції.

Вже пізніше і концертний директор зірки і її друзі заявили, що насправді співачка дуже хвилюється за Україну, підтримує її та має благодійний фонд.

 

Тим часом ворожа сторона також намагалася переманити зірку на свою сторону через відвертий шантаж. 

За останніми даними, онуки та невістка зірки перебувають за кордоном. Зокрема онук Анатолій втік з України у 2022, онучка Соня перебувала в США, але зараз переїхала в Італію, а невістка Світлана Євдокименко поїхала на зустріч з донькою. Син Руслан Євдокименко повідомляє, що він в Україні, але є імовірність, що він все ж таки виїжджав.

У 2022 році родина вперше за багато років потрапила в гучний скандал: Руслан та Анатолій Євдокименко намагалася незаконно перетнути кордон, де їх затримали.

На рахунок місцеперебування співачки розповідали її колеги та друзі.

Наприклад, Лайма Вайкуле заявила, що Софія Михайлівна не евакуювалася з України, і просто переїхала до Львова, де проживала деякий час.

 

Пізніше вона повернулася до свого маєтку.

Ця інформація, імовірніше за все, відповідає дійсності, адже артистка виходила на зв’язок з кладовища біля могили свого покійного чоловіка, а також їздила на свою малу батьківщину.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень