Неповнолітній пошматував та підпалив тіло таксиста під Сарнами. Суд пом'якшив кривднику вирок (ФОТО/ВІДЕО)

І відправили 17-річного вбивцю за ґрати на 10 років 

Фотоколаж - Радіо Трек

За умисне вбивство таксиста неповнолітній мешканець Рівненщини проведене за ґратами 10 років. Таке рішення прийняв Рівненський апеляційний суд, повідомляє пресслужба обласної прокуратури:

 - За принципової позиції прокурора Рівненським апеляційним судом апеляційну скаргу задоволено.

 

Вирок Кузнецовського міського суду, яким неповнолітнього визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, а це умисне вбивство, незаконне заволодіння транспортним засобом та крадіжка, змінено в частині призначено покарання.

В суді прокурор довів, що неповнолітній, перебуваючи в автомобілі ВАЗ 21099, під час суперечки, за допомогою складаного ножа, наніс 21 удар в область шиї, грудної клітки та живота таксисту, який прибув за його викликом.

Оксана Мичка. Матір вбитого таксиста. Скрін з сюжету Надзвичайних новин.

Після цього зловмисник вирішив незаконно заволодіти автомобілем марки ВАЗ 21099, однак, через відсутність навичок керування транспортними засобами був змушений залишити автомобіль на дорозі.

 

Крім того, неповнолітній викрав належні водієві таксі грошові кошти в сумі 341 гривня, що були в салоні авто.

 

Остаточну міру покарання засудженому залишено у вигляді позбавлення волі на строк 10 років.

Вбитий таксист. На момент скоєння злочину йому було 26 років. Скрін з сюжету Надзвичайних новин.

Нагадаємо, інцидент стався у квітні у Сарненському районі. Зловмисником виявився 17-річний мешканець одного з сіл Сарненського району. Таксистом - 26-річний місцевий житель. 

Вбивця раніше у поле зору правоохоронців не потрапляв, навчався в одному з профтехучилищ, проживав з опікуном, його мама має інвалідність.

Неповнолітній зловмисник на момент слідства у скоєному зізнався. Санкція інкримінованої йому статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі, повідомляли раніше у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень