Кров Христа: яку групу крові так називають, та що особливого мають її носії

Дуже часто вони не помічають своїх суперздібностей

За підрахунками вчених, лише 5-8% населення мають цю групу крові, що робить її найрідкіснішою. Людей з «кров'ю Христа» вважають унікальними і нерідко згадують, що саме їхня група належала Ісусу.

Грунтуючись на аналізі матеріалу, знайденого на Туринській плащаниці, вчені припускають, що син Господа мав четверту групу крові. Надздібності людей з четвертою групою крові 

Наприклад, вони часто відрізняються відкритістю, креативністю та здатністю швидко підлаштовуватися під нові ситуації.

Екстарсенси відзгачають, що люди з четвертою групою крові здатні забирати чужий біль та негативну енергію.

Вони природжені цілителі і можуть керувати енергією. В особливих випадках навіть пропускають хворобливий стан інших людей через себе, позбавляючи останніх недуги.

Вважається, що така здатність перейшла від предків із передгір'я Тибету, де зародилися перші люди з четвертою групою.

Вміння дивитися у майбутнє

У них сильна інтуїція, а іноді й зовсім з'являється здатність читати думки та знати майбутнє. Справа в тому, що в новому вимірі люди частіше спілкуватимуться думками. Пабліки новин замінить власне передчуття, а знання майбутнього допоможе жити більш дбайливо і усвідомлено.

Вміння швидко вчитися новому

Генетична пам'ять інших груп крові об'єднується, і люди з четвертою групою показують визначні результати за короткий час. Це дуже важливе вміння у сучасному житті.

Унікальна проникливість

«Четвірки» з легкістю розуміють призначення інших людей, бачать кармічні зв'язки та призначення. З них виходять гарні наставники та вчителі. 

Люди які сцеціалізуються на трактуванні енергетичного обміну впевнені, що не загорами той час, коли зявляться люди з п'ятою групою крові. Тоді більшість людей відкриє в собі унікальні сили та таланти, те, що зараз ми називаємо чудесами та екстрасенсорикою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень