Кротів на городі більше Не буде: 3 перевірені способи боротьби з гризунами

Спробуйте й ви!

Бобові, часник, чорнобривці або нарциси

Ці рослини виділяють неприємний для кротів запах, а тому, якщо висадити їх на ділянці та по периметру городу, ви зможете вигнати гризунів.

Також можна придбати спеціальні біопрепарати у вигляді кульок чи гранул, які також виділяють запах, що не подобається кротам. Їх варто прикопати по всій території саду та городу в землю на вказаній виробником відстані.

Затоплення нірок водою

Потрібно підливати рідину (не менше 100 літрів) по черзі в різні кротячі нірки, щоб гризуну було максимально некомфортно залишатися на вашій ділянці.

Речі, які мають різкий запах

Як варіант може підійти різноманітне дрантя, просочене бензином, гасом, розчинником, також нафталін, дуст, тухлі риб'ячі голови тощо.

Однак варто пам'ятати, що не всі ці речі можна закопувати на городі. Наприклад використання нафтопродуктів може призвести до отруєння. А тому їх можна прикопувати лише в саду, де не ростуть плодово-ягідні культури.

До речі, якщо у вас живе кішка, яка ходить гуляти на вулицю, на ділянці ніколи не буде кротів. Річ у тому, що ці тварини не витримують запаху котячих фекалій.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень