Найкращий сусід солодкого перцю: що посадити поряд, щоб збирати врожай відрами

Плоди будуть ароматними та соковитими

Солодкий перець – вибаглива культура, яка дуже любить тепло, а також вдале сусідство. Досвідчені городники розповіли, що найкраще посадити поряд із болгарським перцем, щоб він виріс ароматним та соковитим.

  • Найкращим сусідом солодкого перцю є базилік. Завдяки своїй особливості базилік подарує своєму сусідові неймовірно насичений аромат і зробить ще солодшим та соковитішим. Ця ароматна трава також захистить урожай від шкідників, відлякуючи мух, комарів та трипс.
  • Відмінним компаньйоном перцю будуть помідори, оскільки обидві ці культури потребують однакових умов вирощування та догляду. За компанію до них можна підсадити й баклажан.
  • Поруч із перцем можна посадити кріп і коріандр, які стануть на захист від комах. Попелиця не потурбує перці, а натомість залучаться такі корисні комахи, як сонечко і золотоочка звичайна.
  • Римська ромашка, посаджена дуже близько до перцевих кущів, збільшить опір рослини до хвороб.
  • Чорнобривці захистять перці від нематод і нейтралізують грибки, що знищують урожай.
  • Майоран, орегано, зелена цибуля та петрушка відмінні компаньйони перцю, які не заважатимуть та не шкодитимуть його зростанню.
  • Цибуля та часник, завдяки своїм фітонцидним властивостям, універсальна культура, яка приживеться поряд з усіма культурами, включаючи болгарський перець.
  • Деякі городники садять між кущами перцю гарбуз, але потрібно виділити більше місця, щоб листя кущів не затіняли свого сусіда.

Найкращі сусіди картоплі: рослини, які назавжди відлякають колорадських жуків

 

Урожай будете збирати відрами: 3 диво-підживлення, від яких помідори «шаленіють»

Джерело: today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень