«Кріпосна» буде вже не та, роль Каті зіграє інша актриса

Її обрали під час кастингу

Тривають зйомки третього сезону костюмованої драми «Кріпосна». У продовженні серіалу роль Каті Вербицької виконає не Катерина Ковальчук, а 25-річна російська актриса Соня Прісс.

Кастинг тривав довго, у початковий список потрапили 400 імен, але потім його зменшили до 150. Вибір упав на Софію Прісс, вона вже знімається у серіалі.

Актриса зізналася, що не може відповісти прямо, чи живий Жадан, проте запевнила, що у продовженні серіалу Катя кохатиме і буде коханою.

У новому сезоні «Кріпосної» також знімаються: Станіслав Боклан, Наталка Денисенко, Анна Сагайдачна, Марк Дробот, Фатіма Горбенко, Тарас Цимбалюк, Олеся Жураківська, Віктор Жданов, Максим Радугін, Сергій Стрельников, Федір Лавров, Аліна Коваленко, Наталія Васько, Слава Красовська та ін. 

Прем'єра відбудеться у 2021 році, - повідомляє broadcast.net.

Натомість Катерина Ковальчук повідомила у своєму Instagram, що вона не відмовлялася під продовження зйомок і навпаки - прагнула цього, і що не було жодних політичних перешкод, які їй нібито почали приписути, однак "не вдалося домовитися з творцями проекту".

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень