Кримський міст 2:0. Після прильоту ракети російська переправа повністю перекрита (ВІДЕО)

Утворилися затори в обидва боки

В районі Кримського мосту вранці 9 липня пролунали вибухи. Окупаційна «влада» заявила про роботу ППО, а пропагандисти повідомили, що рух на мосту перекритий в обидві сторони.

Про це пишуть кримські пабліки та так званий «голова» Криму Сергій Аксьонов.

- У районі Керчі силами ППО збита крилата ракета. Пошкоджень та постраждалих немає. Прошу всіх дотримуватися спокою та довіряти лише перевіреним джерелам інформації, - запевний російський «чиновник».

Тим часом у Мережі з'явилися кадри, на яких видно, як російська ППО намагається збити ракету. 

Російські засоби масової пропаганди заявили, що ракета, яку нібито збила ППО, була направлена на Кримський міст. Станом на 15:50 рух по ньому зупинений в обидві сторони. Затор при в'їзді на Кримський міст з боку РФ досяг 6 кілометрів. 

- Після відновлення руху автомобілів Кримським мостом станом на 15:00 за маршрутом Краснодарський край — Республіка Крим пробка до 6 км, час очікування до 3 годин, — повідомив міністр транспорту Криму Микола Лукашенко.

Він також зазначив, що у зворотному напрямку затор досяг 3,5 км, очікування огляду - від 1,5 до 2 годин. Збільшено кількість постів огляду та посилено їхню роботу.

Додамо, що вчора, 8 липня, заступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що це Україна завдала першого удару по Кримському мосту.

- 273 дні, як завдали першого удару по Кримському мосту, щоб зламати росіянам логістику, – написала вона.

Про перший приліт ми писали тут: 

Кримський міст – все: пожежа та вибухи на мосту  (ФОТО)

Так міст виглядав 8 жовтня 2022 року
Так міст виглядав 8 жовтня 2022 року

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень