Крим: Люди продають квартири і тікають. Путін готується заблокувати їм виїзд – на Мосту

Позитивні новини з півострова

Як повідомляє Головне управління розвідки Міністерства України, в окупованому Криму наростають панічні настрої.

Завезені переселенці розпродають квартири та тікають. РФ-ія намагається їх зупиняти – на мосту.

ОФІЦІЙНО:

Путін готується заблокувати виїзд росіян з окупованого Криму

  • Підтверджено інформацію про підготовку блокування силами росгвардії руху по Кримському мосту в бік РФ. Також окупаційною владою буде обмежено рух паромною переправою та авіасполучення півострова з РФ.

  • Формальна причина таких дій – боротьба з українськими диверсантами та запобігання можливим «терористичним атакам».

  • Таким чином путінська влада намагається відреагувати на панічні настрої серед громадян РФ, які незаконно переселились до українського Криму після лютого 2014 року.

  • Окупанти прагнуть зупинити потік втікачів з півострова. Протягом останніх тижнів, після лютневого вторгнення російської армії в Україну, намітилася тенденція до відтоку російських громадян з Криму.

  • При цьому, в перших рядах «втікачів» – члени сімей російських офіцерів, правоохоронців та представників окупаційної адміністрації Севастополя. Вони терміново продають нерухомість, змінюють реєстрацію місця проживання, виводять з півострова бізнес та активи.

  • Обмежуючи можливість виїзду з Криму, Путін фактично утримує як заручників 600 тисяч громадян РФ, які нині незаконно перебувають на півострові й починають розуміти непевність свого правового статусу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень