«На Київщині повноцінне Дике Поле: Це Козаччина. Це той самий вітер з Холодного Яру»

Добро пожаловать в ад (с)

Автор цього тексту Антон Колумбет – боєць 72 ОМБР ім. Чорних Запорожців. Сьогоднішній ФБ-допис Антона про те як ідуть бої у лісах на Київщині за 5 годин набрав десятки тисяч переглядів і репостів.

Пропонуємо і вашій увазі:

На Київщині повноцінне Дике Поле.

 

В одному лише невеличкому лісі під селом, за яке йдуть бої, нарахував – ЗСУ, НГУ, тероборона, поліція, декілька славетних добробатів, ГУР, СБУ, якісь загадкові спєци з дивними колашматами та просто мутні тіпи зі зброєю.

 

Вся ця двіжуха невпинно переміщується, вступає в бій та виходить з нього, когось привозять, когось увозять, і всі періодично намагаються намутитись зброєю у ворогів або союзників.

 

Зв'язку немає ні в кого і ні з ким, єдине командування мішпухи якщо десь і існує, то все одно нічим особливо не командує, координація слабонереалізуєма – варто домовитись з кимось про спільні дії, як через декілька годин знаходиш на його місці іншого.

 

Ліс систематично піддається істеричним обстрілам противника різного ступеню інтенсивності і успішності, від чого всі розбігаються а потім збігаються заново в нових конфігураціях.

 

При спробах супротивника зайти в село його знищують, а потім мутні тіпи біжуть під вогнем і збирають трофеї вимазуючись в крові. Хтось пре російські каски, хтось фоткає трупи, хтось пише бойові донесення.

 

На три російські бехи виїхав танк, роздовбав їх і поїхав кудись. Ох*ївшу піхоту накромсали з трьох боків невстановлені особи. Чий це був танк, де він взявся і куди дівся не зміг відповісти ніхто.

 

Єдина ідея, яка мов наріжний камінь об'єднує всіх – вбивати.

 

Це Козаччина. Це той самий вітер з Холодного Яру, в якого відсутній центр координації та постачання – звідки всі ці люди беруться, де вони озброюються і куди діваються не знають навіть вони самі.

 

В жодній військовій академії світу не вчили як протистояти подібному.

 

Добро пожаловать в ад.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Теги: війна
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень