«Крики, удар… на мене впало двоє людей»: пасажир автобуса Київ - Вроцлав розповів моторошні подробиці ДТП на Рівненщині (ФОТО)

Сонні люди падали один на одного

Вночі у суботу, 17 липня, на автодорозі між селом Крупець та містом Радивилів перекинувся міжнародний автобус Київ-Вроцлав та злетів у кювет.

У салоні перебувало 59 людей - жителі Рівненської, Львівської, Закарпатської областей та м. Київ. Відомо, що водій автобусу уникав наїзду на 22-річного пішохода, який рухався проїзною частиною назустріч. Внаслідок ДТП у цілому травмувалися 23 людини.

Історією одного з пасажирів поділився у фейсбуці рівнянин Тарас Давидюк. Чоловік розповів про свого друга, який тієї ночі був у автобусі.

Серед постраждалих був і мій друг. Йому пощастило фізично не постраждати у тій аварії.

 

Втім, можете уявити його стан. Він прокинувся незадовго до ДТП.

 

А потім… Крики, удар, автобус перевернувся, всюди сильний шум, пилюка та крики пасажирів.

За словами Тараса Давидюка, його друг був одним із тих, хто почав надавати першу допомогу постраждалим в аварії.

Текст допису подаємо без змін:

Коли автобус перекинувся, на мене впало двоє пасажирів. Перше, що я зробив, це вивільнився і перевірив, чи цілі руки та ноги. Злякався, бо відчув, що на мені кров. Але виявилося, що це поранив руку один із чоловіків, який привалив мене. Багатьом в автобусі пощастило менше. Були рани обличчя, сильні забої, порізи, переломи. Дехто із людей отримав порізи на ногах, бо покинули автобус босими. Це була ніч, тому люди до моменту аварії спали, хтось роззувся.

 

Ми почали оперативно вивільняти та виводити людей на вулицю. Водій вибив переднє скло і цим самим звільнив прохід. Ми не чіпали, тих, кому зайві рухи могли нашкодити. Хтось викликав швидку.

 

Хочу відзначити, що медики приїхали дуже оперативно. Спочатку була одна машина, згодом приїхали й інші. Вони оглянули усіх. Згодом я разом із чоловіками, які не постраждали допомагали медикам на ношах виносити тих, кому була потрібна допомога. Коли приїхали рятувальники, то вони професійно виконували усю роботу. У салоні була жінка, яку затисло кріслами та було видно, що в неї переломи. Її вивільняли рятувальники.

За словами Тараса, це лише частина історії, яку переказав його друг.

Він скромно заборонив мені вказувати його ім'я. Він скромно не розповів, як надавав першу медичну допомогу постраждалим, як не розгубився і не злякався. Повністю історію розказали й інші учасники пригоди, - йдеться у дописі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень