Кремль пропонує Азарову, Медведчуку та Януковичу створити «уряд України у вигнанні»

Там заявляють, що такий уряд потрібно було створити ще раніше

На росії знову згадали про президента-втікача Віктора Януковича та колишнього прем'єр-міністра Миколу Азарова. Утікачам пропонують створити разом з екснардепом Віктором Медведчуком український «уряд у вигнанні».

Про це росЗМІ повідомив член-кореспондент академії військових наук росії Володимир Козін.

Микола Азаров, Віктор Медведчук та Віктор Янукович мають сформувати уряд у вигнанні зі своїх громадян, а не з громадян рф, — заявив Козін.

Той самий Козін

За його словами, Україна веде «комбіновану українсько-натовську агресію проти росії», але водночас він визнає, що «вона суверенна країна зі своїм президентом, своєю судовою системою тощо».

Також цей Козін заявив, що створити такий уряд треба було ще раніше.

У своїй заяві член-кореспондент послався на статтю Медведчука, в якій той назвав Україну «ще однією росією» та звинуватив Захід у розв'язуванні війни.

- Віктор Медведчук молодець, що почав висловлюватися публічно. Він добре знає ситуацію у своїй країні, причини, через які Україна так глибоко впала в американський каньйон, — заявив російський чиновник.

Джерело: НовиниLive

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень