Краще приберіть: три речі які здешевлюють інтер’єр

Вони можуть зіпсувати навіть дуже не дешевий ремонт

Фотографії на полицях чи комодах

Дизайнери часто радять не залишати горизонтальні поверхні порожніми. Але йдеться про грамотні й лаконічні композиції, тоді як більшість заповнюють полиці фотографіями. У тому немає проблеми, але подумайте як найкраще їх згрупувати. Можливо краще вони виглядатимуть все ж на стіні.

Постери

Найбільше прихильників постерів серед підлітків і шанувальників всесвіту супергероїв. Коштують не дорого, а в рамці скидаються навіть на щось пристойне.

Але дизайнери закликають прагнути індивідуальності. Краще все декорувати приміщення індивідуальними роботами. Хай не іменитого, але все ж художника. Або й спробувати власні мистецькі здібності.

Сувеніри з поїздок

Холодильник засмічений купою магнітиків з поїздок, полиці заповнюються статуетками, а у ванній з'являються морські елементи, які зовсім не пасують приміщенню.

Краще зберігати це у спеціальній коробці, періодично діставати їх, переглядати і розповідати близьким про чудові подорожі. Зазвичай такі декоративні коробки добре вписуються в інтер'єр і не захаращують простір.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень