Як обрати оптимальний колір для квартири

Зручні меблі й сучасна техніка ще не роблять квартиру комфортною, тут слід враховувати й гамму кольорів

Не завжди вдається оптимальну колірну гаму обрати й спеціалістам. У цьому випадку не варто керуватися й поняттям модних і трендових кольорів. Аби створити комфортне середовище, треба керуватися особистими вподобаннями. 

Шукайте натхнення

Колір в інтер'єрі повинен надихати, навіть якщо в будинку немає людей з творчими нахилами. Основними мають стати кольори, які уже домінують у приміщенні, або просто улюблені кольори. 

Користуватися колом кольорів 

Це дозволяє підібрати кольори, що поєднуються один з одним. Важлива не кількість кольорів, а їхнє поєднання між собою.

Освітлення

Важливо приділити увагу освітленню. Передусім добре проаналізувати природне світло, аби забезпечити йому максимальний доступ у приміщення. Згодом перейти до штучного освітлення й обрати температуру штучних джерел. Від того чи це буде тепле, чи холодне світло, то змінюється й сприйняття гами кольорів в приміщені. 

При цьому врахуйте, приміщення, де ви частіше знаходитеся вдень, повинні бути світлими. А кімнати, в яких проводять час уночі – темніше.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень