«Краще одягнутися тепліше»: Атмосферний фронт принесе в Україну похолодання

Прогноз погоди на середу

Фото - depositphotos
Фото - depositphotos

Завтра, 26 квітня, в Україну прийде атмосферний фронт від циклону Udo, який в західні області похолодання. Очікується до +8...+13 градусів та дощі, повідомила синоптик Наталка Діденко.

Зміна погоди може негативно вплинути на людей із серцево-судинними недугами, а спраглі весняного тепла громадяни можуть не розрахувати правильно гардероб – у середу краще одягнутися тепліше, – зауважила синоптик.

Нова повітряна маса торкнеться також Вінниччини, Житомирщини, Київщини та Одещини. Там є ймовірність невеликих дощів та похолодання.

На Вінниччині стовпчики термометрів опустяться до +10...+11, на Житомирщині, Київщині до +14....+16, на Одещині буде до +15 градусів.

На решті території України втримається гарна погода, буде тепло, сонячно, із температурою повітря +16...+21 градус.

У четвер похолодання та дощі поширяться на значну частину України. Лише в східних областях буде тепло, до +17...+20 градусів.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень