Крадуть енергію та позитив: назвали 8 речей, яким НЕ місце у вашій спальні

Приберіть їх негайно, якщо не хочете, аби там накопичувалася негативна енергетика

Дріб'язок

Якщо ви чи ваш партнер регулярно вивертаєте кишені або сумки, швидше за все, саме у спальні накопичилося чимало дрібних грошей. Щоб вони не засмічували простір, встановіть на постійному місці спеціальний контейнер, куди всі члени родини будуть скидати дріб'язок.

Так ви точно знатимете, де їх за потреби шукати, а коли контейнер наповниться, можна обміняти копійки на паперові купюри в банку чи магазині.

Паперова робота чи пошта

Цим речам точно не місце у спальні. Навіть якщо ваш робочий простір також розташований в цій кімнаті, краще організувати його так, щоб всі папери й пошта лежали в спеціальному кошику. Але найкраще все-таки винести папери в іншу кімнату.

Тренажери, якими ви не користуєтесь

Напевно, кожна людина хоча б раз у житті купувала велотренажер чи невеликі гирі з наміром почати тренуватися у понеділок. Якщо тепер вони припадають пилом у кутку, слід або переставити ці предмети в інше приміщення, або пожертвувати їх тим, кому вони дійсно потрібні.

Вони не лише займають місце, але й накопичують бруд та пил, яким не місце в кімнаті, де ви відпочиваєте.

Додаткові подушки

Вони можуть займати надто багато місця, а тому їх краще зберігати на окремій поличці в шафі. Якщо їх немає, де подіти, краще подарувати комусь чи віддати на благодійність. Але не забудьте перед цим подушки випрати. Навіть, якщо ними не користувалися, на поверхні все ж збирався пил.

Кабелі

Купуючи новий пристрій, ми отримуємо разом з ним ще один зарядний кабель. А тому кількість шнурів в спальні постійно зростає. В кожному домі можна знайти такі кабелі, які вже зовсім не використовуються. Визначте, які з них вже можна викинути, а інші зберігайте в спеціально відведеному для цього місці.

Журнали та книги

У завзятих читачів на тумбі біля ліжка зазвичай збирається чимало книг. Але якщо ви не читаєте їх активно, вони будуть просто припадати пилом і займати місце. Замість цього краще тримайте поруч лише книгу чи дві, які ви точно читаєте. А інші відкладіть на полички.

Порожні коробки з-під взуття

Як тільки ви починаєте носити нове взуття, вже немає сенсу в зберіганні коробки, особливо, якщо в вашій спальні й так мало місця. Замість цього взуття краще зберігати у спеціальному контейнері або відкритій шафі, де ви завжди будете бачити всю свою колекцію.

Старі чеки

Зім'яті чеки з кишень та сумок також часто лежать поряд з дріб'язком. Якщо їх потрібно зберігати деякий час, відкладіть їх у відповідну теку. Інші ж просто викиньте. Взагалі фахівці радять тримати будь-які речі, що пов'язані з фінансами, трохи далі від спальні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень