Ковальчук назвав Корнійчука боягузом (ОНОВЛЕНО)

Поновлений судом голова облради з‘явився на робочому місці

Нагадаємо, напередодні Рівненський окружний адміністративний суд визнав рішення Рівненської облради про звільнення Володимира Ковальчука з посади голови незаконним, а самого «радикала» постановив поновити на посаді. Вранці рівненські журналісти чекали в облраді і Корнійчука, і Ковальчука. Проте на 9-ту жоден з них на роботу не прийшов.

Корнійчук на своїй сторінці у ФБ написав, що перебуває у робочій поїздці на Радивилівщині.

 

Сьогодні з робочою поїздкою перебуваю на Радивилівщині. Ознайомився з роботою новоствореної реєстраційної служби в об'єднаній Радивилівській громаді.

Опубліковано Олександром Корнійчуком 12 квітня 2016 р.

 

Ковальчук з‘явився о 12.00. Проте, до свого кабінету зайти він не зміг, адже ключів від дверей не має. Цим фактом радикал обурений. Заявляє, що для його поновлення на посаді по закону сесію скликати не потрібно. Також Ковальчук назвав чинного голову облради Олександра Корнійчука «боягузом», адже той досі не склав свої повноваження. Наразі він чекає на виконавчу службу, аби та допомогла відкрити двері до «його кабінету». А кореспонденту Радіо Трек Володимир Ковальчук сказав таке:

– Сьогодні, за деякою інформацією, партійні боси дали Олександру Корнійчуку команду не пускати і саботувати мене на моє робоче місце. Я прийшов до свого кабінету, але двері зачинені. Ключі всі забрав Корнійчук з собою і не допускає мене до робочого місця. Я вважаю це проявом слабкості та неповаги до мешканців Рівного. Тому, що законне рішення суду є найвищим до любого рішення. Корнійчук має написати заяву про відставку і в законному порядку далі продовжувати по рішенням суду і так далі.

Додамо, що начальник відділу юридичного забезпечення та кадрової роботи виконавчого апарату облради Богдан Гречко у розмові із журналістами повідомив, що з облради до суду було подано заяву з проханням роз’яснити судове рішення. Доки цього не станеться, жодних змін у керівництві облради не відбуватиметься.

До слова, раніше депутат Верховної Ради, радикал Ігор Мосійчук писав у соцмережах, що спільно зі своїм однопартійцем Андрієм Лозовим приїде до Рівного підтримати Володимира Ковальчука із поновленням на посаді Голови облради. Однак, останньому про це нічого не відомо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень