Котлован біля Басового Кута у Рівному – незаконний? Що каже влада

Триває аналіз документації

Фото із сайту Рівнеради
Фото із сайту Рівнеради

Котлован, який вирили нещодавно вирили на вулиці Чорновола, 82А біля Басівкутського озера у Рівному, може бути незаконним. Про це повідомили у міській раді Рівного.

Представник забудовника переконує, що заглибина в ґрунті потрібна для облаштування  заїзду до новобудови, яка розташована неподалік водосховища. При цьому спеціалісти від міської влади впевнені, що споруджувати виїзд саме в тому місці не мали права.

Нині облаштування заїзду поставили на паузу. Відповідні міські управління проведуть аналіз документації. Та за кілька днів ухвалять рішення  щодо майбутнього для виритого котловану.  Якщо він і справді незаконний, то ділянку будуть змушені привести до попереднього вигляду.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень