Котельні теплоенерго зупинялися 16 разів: чому минулого тижня у рівнян зникало тепло

Про це розповіли у Рівнетеплоенерго

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

За перший тиждень опалювального сезону котельні Рівнетеплоенерго зупинялися 16 разів. 

Збої з пуском тепла ставалися переважно через пориви у внутрішньобудинкових системах опалення, повідомив директор підприємства Олександр Ющук

Він зауважив, що один будинок може вплинути відразу на декілька багатоповерхівок і залишити їх мешканців без тепла. Тому важливо, аби будинки власно реагували на пориви у внутрішньобудинкових системах та ліквідовували їх.

Наприклад, у ніч з п’ятниці на суботу на вулиці Київській через порив зупинилася котельня.  80 будинків залишилися без опалення. Нага аварійна бригада знайшла порив, який стався не з вини теплоенерго. Лише в неділю теплопостачання змогли відновити, – зауважив Олександр Ющук. 

Через такі пориви страждають не лише рівняни, а й теплопостачальне підприємство. Оскільки через пориви, які сталися не з вини підприємства, теплоенерго втрачає 500 кубів гарячої води, а це 10 000 грн.

Між тим директор Рівнетеплоенерго зауважив, що у вихідні температура у котельнях Рівного була на рівні 53-54 градусів тепла. Втім, коли на вулиці тепла погода, як була у четвер та п'ятницю, температуру у котельнях опускають приблизно до 44 градусів. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень