Косметологи назвали найпоширенішу причину другого підборіддя

І порадили, як швидко його прибрати

Постійне використання смартфонів може призвести до появи другого підборіддя, попередили косметологи. І це найпоширеніша проблема останніх років.

Використання гаджетів призводить до деформації хребта через неправильне положення шиї та голови. Це впливає як на поставу, так і на виникнення другого підборіддя, оскільки голова постійно нахилена.

Постійний нахил голови вперед викликає гіперкіфоз та гіперлордоз у різних частинах шийного відділу. Зарадять цьому апаратні процедури, наприклад, SMAS-ліфтинг, що впливає на м'язово-апоневротичний шар ультразвуком. Це дозволяє підтягнути жирову та м'язову тканину.

Також ефективні радіоліфтинг та фракційний лазер, що стимулюють оновлення колагенових волокон, нитковий ліфтинг, філерів та гіалуронової кислоти, якщо лікар вважатиме за розумне призначити це.

Не зайвим буде зайнятися власною поставою. Щоденне виконання комплексу вправ для хребта дасть свій результат, подекуди навіть кращий за косметичні процедури.

Також можна робити регулярний масаж обличчя. Це вважається корисною процедурою для профілактики другого підборіддя, хоча ефект від масажу може бути не таким помітним та тимчасовим.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень