Коштує копійки, а користі на мільйон: дешеві аналоги дорогих продуктів

Здорове харчування реальне з будь-яким бюджетом

Зовсім необов'язково витрачати купу грошей на дорогі продукти, адже вони мають багато дешевих аналогів. Доступна їжа принесе не менше користі організму та здоров'ю.

Наприклад, дорогі екзотичні фрукти коштують стільки тільки через те, що на них попит більше, ніж пропозиція, а вітамінів у них не більше, ніж у більш доступних яблуках та апельсинах.

Насіння чіа легко можна замінити лляним насінням, а кіноа - гречкою, по поживних речовинах і мікроелементах ці продукти дуже близькі. Телятину можна замінити яловичиною, сьомгу та лосось заміняє минтай, камбала або горбуша.

Свіжі овочі корисніші за заморожені, але не настільки, щоб за них переплачувати взимку в кілька разів. Різні свіжі трави можна замінити сушеними, вони дешевші, а приносять рівно стільки ж користі після приготування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень