Коронавірус тепер є і в Антарктиді - захворіли полярники

Увесь рік це був єдиний континент без коронавірусу

Перше зараження коронавірусом в Антарктиді виявили на чилійській базі O'Higgins. Вірус 21 грудня виявили одразу у 36 полярників з Чилі. Заразилися 10 технічних працівників експедиції, а також 26 військовослужбовців, які забезпечували роботу станцій та транспортування. Усіх їх евакуювали на континент до чилійського міста Пунта-Аренас, де вони перебувають у ізоляції. Почуваються добре, - пише ВВС.

Чилійська станція розташована порівняно недалеко від української станції "Академік Вернадський" – за 370 км. На українській станції випадків зараження коронавірусом не виявлено.

Також стало відомо про трьох хворих на Covid-19 серед членів екіпажу судна, яке доправляло вантажі на базу. Зараз на станцію O'Higgins відправили нову команду, яка пройшла карантин і має негативні тести.

Чилійська станція Base General Bernardo O'Higgins розташована на Антарктичному півострові за 30 км від мису Прайм-Хед, найпівнічнішої точки Антарктиди.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень