Користувачам Viber розповіли, як зберігати та відновлювати переписки у месенджері

Кілька дієвих способів не втратити важливі повідомлення

Листування у месенджерах - це те, без чого мало хто уявляє своє щоденне життя. У чатах з рідними, друзями та колегами зберігається багато потрібної та корисної інформації, яку не хотілося б втратити.

Розробники Viber розповіли, які механізми вони додали до месенджера, щоб користувачі могли у разі втрати смартфона отримати доступ до всіх чатів та всієї збереженої інформації.

Резервне копіювання - найпопулярніший і зручний спосіб отримати доступ до своїх чатів у Viber.

Якщо підключити цю функцію, то крім основної версії всіх повідомлень і файлів у вас у «хмарі» зберігатимуться ще «невидимі» файли, які допоможуть відновити всю інформацію у разі перенесення месенджера на інший пристрій.

 

Якщо ви купите новий смартфон, і захочете встановити на нього Viber, програма автоматично підвантажить всі чати з минулого смартфона.

Є один нюанс, якщо ви змінили Android на iOS, або навпаки, відновлення файлів буде зробити неможливо. Резервне копіювання можливе лише у межах однієї операційної системи.

Щоб увімкнути резервне копіювання на Android, зайдіть у програму, відкрийте меню "Параметри«, потім »Виклики та повідомлення«, а потім виберіть »Надіслати журнал повідомлень". Після виконання всіх дій, Viber запитає куди надіслати копії діалогів: на електронну пошту або Google Диск.

На новому пристрої відновити файли Viber потрібно буде вручну.

 

У налаштуваннях заходьте до Облікового запису – Резервне копіювання – Відновити.

Є ще один спосіб зберегти ваші чати у Viber. Для цього скористайтесь програмою Backup Text for Viber. Завантажуйте її в офіційних магазинах (Google Play або AppStore). Ця програма зберігає та надсилає резервні копії електронною поштою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень