Коридор затемнень у жовтні: Ці чотири знаки Зодіаку зазнають особливого впливу

До чого готуватися

ДІВИ

Коридор затемнень — ідеальна можливість для вас почати сяяти! Ви відчуватимете перехід Венери у ваш знак Зодіаку. Діви тривалий час працювали над собою, тож настав час застосувати на практиці ті знання та підказки Всесвіту, що ви отримали.

Кінець Коридору затемнень буде значущим для вас щодо соціальних зв'язків: нові знайомства, велика кількість громадських заходів.

У цей період важливо зрозуміти, що ви заслуговуєте на визнання серед вашої спільноти – на роботі, навчанні чи серед друзів.

Фінанси — важлива тема вашого кармічного уроку. З одного боку, можуть виникати імпульсні бажання витратити гроші, з іншого — буде присутній постійний страх їх нестачі. Тому необхідно провести роботу над собою у цій сфері: використовуйте енергію знака Зодіаку Терези, щоб знайти баланс між зайвою ощадливістю та великими витратами.

РАКИ

Кожну зміну Місячного циклу Раки відчувають особливо сильно. Цей Коридор затемнень прагне допомогти вам навести лад у житті, а саме – у сфері дому, сім'ї та близьких стосунків. Сонячне затемнення у Терезах проходитиме через ваш 4 дім, який відповідає за сім'ю та рід. Ви можете зненацька згадати моменти з дитинства, які підкажуть сферу для особистісного зростання зараз.

Важливо підготуватися до кінця Коридору затемнень: початок сезону Скорпіонів принесе вам нові можливості у коханні. Використовуйте початок періоду для роботи над собою та своїми переживаннями, щоб зустріти нові можливості з відкритим серцем!

ТЕРЕЗИ

Вам варто підготуватися до великої та серйозної роботи над собою: Сонце, Місяць, Меркурій та Марс знаходитимуться у вашому знаку Зодіаку в різні періоди Коридору затемнень.

Початок Коридору затемнень буде продуктивним у соціальній сфері: ваша енергія спрямована на створення міцних партнерських відносин.

 

Однак необхідно засвоїти важливий урок: вам слід знайти баланс між соціалізацією та своїм внутрішнім світом.

До кінця Коридору затемнень піднімуться теми несвідомих страхів, глибинних переживань, вашого емоційного багажу, оскільки Місячне затемнення застане вас у 8 домі. Будьте готові працювати над своїми страхами.

СКОРПІОНИ

На вас очікує наймирніший початок періоду Коридору затемнень. Ви будете занурені у свій світ — вплив Сонячного затемнення позначиться у вашому 12 домі, який відповідає за інтуїцію. Однак, чим ближче буде початок вашого сезону, тим менш спокійним буде ваш світ. І Меркурій, і Марс, і Сонце перейдуть на ваш знак Зодіаку. Якщо енергія Терезів спокійніша і націлена на баланс, то енергія Скорпіонів більш активна, пристрасна й іноді навіть войовнича.

Місячне затемнення у Тельці означає для вас завершення трансформаційного циклу та початок нового періоду. Поміркуйте про те, як змінилося життя останнім часом: які нові звички ви ввели, чого позбулися, як змінилося коло спілкування. Не забудьте поставити цілі на новий період вашого життя.

Використовуйте величезні енергетичні запаси в кінці Коридору затемнень, щоб підготуватися до нового розділу!

Що таке Коридор затемнень

Це нетривалий період, коли відбувається і сонячне, і місячне затемнення.

У жовтні він триватиме два тижні – з 14 по 28 число.

Це неспокійний час. З нами трапляються кармічні події, оскільки починається активна діяльність Північних та Південних Місячних вузлів.

Сонячне затемнення визначає основний напрямок Коридору затемнень, показує, у якій сфері ми отримуватимемо кармічні уроки.

 

Місячне затемнення дуже впливає на емоційну сферу, можливі гострі реакції на різні події.

Попри неспокійність Коридору затемнень, боятися його не варто: краще сприймати це як можливість пройти нові кармічні уроки та вирости духовно.

Коридор затемнень, що наближається, почнеться з Сонячного затемнення у Терезах, а закінчиться Місячним затемненням у знаку Зодіаку Телець.

Для всіх знаків Зодіаку буде актуальним питання співробітництва та партнерства.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень