Копи влаштували «показовий рейд» у Рівному. Шукали порушників (ФОТО/ВІДЕО)

Кількох таки знайшли

Перевіряли міські, приміські та міжміські маршрутки. Фото "Суспільного"

Днями патрульні та працівники Укртрансбезпеки влаштували у Рівному показовий «карантинний рейд».

Спеціально для журналістів вони продемонстрували, як перевіряють перевізників і на що звертають увагу, пише «Суспільне».

Патрульні та представник Укртрансбезпеки стежили за дотриманням карантинних заходів, перевіряли документи і технічний стан транспорту, а також кількість пасажирів і дотримання ними маскового режиму. Крім того, дивилися, чи є у маршрутках антисептик.

За результатами перевірок виявили кількох порушників. На трьох водіїв маршруток із Волині і ще трьох рівненських таксистів склали протоколи. На перших – за порушення умов карантину, на других – за відсутність ліцензій.

Рейдова група з числа патрульних та представників Укртрансбезпеки. Фото "Суспільного"

Загалом у місті працювало три екіпажі. Вони зупиняли міські, приміські та міжміські маршрутки. Кажуть, найкраще перевіряти транспорт на кінцевих зупинках, адже люди нервують:

Щоб пасажирів не було, бо вони обурюються, коли зупиняють і їм не виходить доїхати. Хтось у лікарню поспішає, хтось - на роботу. Хтось на маршрутку запізнюється, хтось на поїзд, – розповів інспектор відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції Василь Случик.

На автостанції «Чайка» правоохоронці помітили один автобус із пасажирами, але без водія, на автовокзалі – маршрутку «Рівне-Цумань». Таким – заборонено заїжджати на Рівненщину, – пояснив журналістам в.о. начальника відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції Костянтин Семенюк.

Та сама "маршрутка-порушниця". Фото "Суспільного"

За його словами, правоохоронці виявили три автобуси, що курсували з Волинської області до Рівного. Штраф, який загрожує водіям - від 17 до 34 тис. грн. Визначає таке покарання суд.

Більше про це – у сюжеті «Суспільного»:

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень