Контролювати швидкість руху на Рівненщині почнуть на ще одній трасі

З понеділка в області з’являться дві додаткових ділянки контролю

У понеділок, 25 березня, на дорогах України з’явиться 25 додаткових радарів. Пристрої для вимірювання швидкості розподілять майже між усіма областями.

Скільки дістанеться Рівненській – поки невідомо, однак слідкувати за дотриманням швидкісного режиму патрульні області почнуть ще на двох ділянках. 

Червоним кольором виділені нові ділянки контролю

Так, додатковий пункт контролю з’явиться на автодорозі Київ-Чоп (початок Рівненської області - село Горбаків), а ще один - на трасі Київ-Ковель-Ягодин (м. Сарни - село Городець), де до цього пристрої TruCam взагалі не працювали.

Щодо ефективності використання радарів, то за словами речника патрульної поліції області Наталії Воєводи, з початку використання патрульними радарів, на водіїв склали уже близько 5 000 адмінматеріалів:

З 16 жовтня 2018 року по 21 березня 2019 року за перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів патрульні поліцейські винесли 4908 постанов.

Нагадаємо, порушникам швидкісного режиму загрожують штрафи від 255-ти до 510-ти  грн. Раніше на території Рівненщини працювало 5 приладів «ТруКам». Їх розподіляли між трьома ділянками трьох автодоріг області.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень