Конфлікти – Левам, компліменти – Скорпіонам: гороскоп на 12 вересня

А комусь час збиратися на побачення

ОВНИ

Якщо ви не хочете щось робити, то відкладіть цю справу й не силуйте себе. Також постарайтеся уникати з'ясування відносин.

ТЕЛЬЦІ

Зараз можливі цікаві повороти долі, які можуть змінити майбутнє. Це вдалий час для знайомств, зустрічей і яскравих романтичних вражень.

БЛИЗНЯТА

Ви зможете досягти успіхів, якщо налаштуєтеся на позитив і не будете ризикувати. У стосунках з коханими потрібно проявити більше турботи та розуміння, інакше не уникнете сварок і докорів.

РАКИ

Вам буде важко зосередитися на справах, тому за особливо важливі завдання зараз краще не братися. Будьте готові до того, що випадок може змінити звичний хід подій. Зберігайте спокій і ви будете у виграші.

ЛЕВИ

Вас чекає день боротьби. Можливі загострення конфліктів навіть між найближчими людьми. 

ДІВИ

Постарайтеся налагодити відносини з тими, з ким бажаєте продовжити співпрацю. Також бережіть здоров'я: уникайте стресових ситуацій і ризику.

ТЕРЕЗИ

Колеги допоможуть у втіленні ваших планів, але й ви не підводьте їх. Постарайтеся якомога більше спілкуватися - ключ до успіху знайдете саме через зв'язки та знайомства.

СКОРПІОНИ

Вам потрібно все ретельно обдумувати й не робити необачних кроків. Неформальне спілкування буде приємним. Ви почуєте чимало компліментів і просто добрих слів. Цей день сприятливий для романтичних знайомств і побачень.

СТРІЛЬЦІ

День подарує вам нові цікаві перспективи, особливо в професійній сфері. Але вам мало просто мати бажання – потрібно проявити хватку. 

КОЗОРОГИ

Ставте перед собою реальні завдання й не піднімайте планку надто високо. Також важливо знайти час для розрядки.

ВОДОЛІЇ

Візьміть невелику паузу, щоб визначитися зі своїми цілями, потребами та можливостями. До всіх обіцянок слід поставитися з обережністю - можливо, хтось переоцінює свої сили.

РИБИ

Утримайтеся від обговорення, оскільки сказане може повернутися до вас бумерангом. Зараз ви маєте високий енергетичний потенціал і можете протистояти будь-якому тиску.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень