Конфлікт на Рівненщині. Від пострілу загинув непричетний

Конфлікт виник близько першої ночі між молодиками

Від пострілу із рушниці загинув чоловік,  ще один – у лікарні. До поліції повідомлення про вогнепальне поранення надійшло від працівників швидкої сьогодні близько першої ночі. Про це розповіла прес-офіцер Нацполіції області Марія Юстицька:

20-річний мешканець села Дроздинь Рокитнівського району напередодні ввечері напідпитку приїхав у село Грабунь до своєї дівчини, де у нього виник конфлікт із місцевими. Унаслідок сутички дісталося присутньому там підлітку, за якого заступився 22-річний житель села Грабунь і завдав у відповідь гостю тілесні ушкодження. Невдоволений такими діями, останній зателефонував своїм знайомим односельчанам, більше десятка яких на мотоциклах приїхали на підмогу в село Грабунь і одразу вирушили до оселі кривдника.

За словами прес-офіцера, молодики почали бити вікна у будинку, тож  господар дістав мисливську рушницю і вистрелив в їхню сторону. Куля влучила у 23-річного хлопця, який не брав участі у сутичці та стояв осторонь. Внаслідок поранення черевної порожнини молодик загинув на місці.

Крім того, зранку у відділення травмпункту Рівненської дитячої обласної лікарні з дробовим пораненням ліктя та коліна доставили 17-річного жителя села Дроздинь. Зі слів медиків, загрози його життю немає.

Працівники поліції вилучили рушницю, з якої стріляли, а 22-річного молодика, що завдав ножових поранень 20-річному, затримали.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень