Комунальне підприємство судиться з екс-заступником голови Рівненської ОДА через службове авто

Комунальне підприємство Рівненської облради вимагає від Олексія Губанова відшкодувати 400 тисяч гривень

Обласна рада судиться з екс-заступником голови облдержадміністрації, колишнім членом Партії регіонів Олексієм Губановим. Предметом судового позову на 400 тисяч гривень від комунального підприємства обласної ради «Автобаза» стало, нібито, пошкодження Олексієм Губановим службового автомобіля облдержадміністрації «Skoda Superb» внаслідок ДТП.

Автопригода трапилася у грудні 2013 року. Комунальне підприємство «Автобаза» провело оцінку ушкодження. Тож 400 тисяч – це компенсація не лише за ушкодження авто - сюди входить також сума недоотриманої вигоди та судовий збір.

Як повідомив керівник «Автобази» Юрій Лалак, справа тягнеться вже давно, і суд навіть вже виніс заочне рішення. Утім, відповідач подав апеляцію:

 

- Насправді, це уже довго тягнеться. Заочне рішення, потім було багато слухань і переносилась ця справа у 2016 році. Була проведена оцінка ушкодження. Ми провели експертизу, тобто, наш позов ґрунтувався на цій експертизі, зверталися, що готові на повторну експертизу. Є рішення суду, там чітко розписано, яка сума за ушкодження автомобіля, яка сума за недоотриману вигоду, яка сума судового збору.

Докладно про цей судовий процес йдеться на сайті Антикорупційного моніторингу. 

Своєю чергою, відповідач, Олексій Губанов, підтвердив свою свою участь у цьому судовому процесі, утім, говорити щось більше з цього приводу відмовився:

 

- Я не хочу коментувати цю ситуацію.

 

Розгляд апеляційної скарги відбудеться 21 березня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень