«Кому война, а кому…»: «Підпірна стінка» як підстава для приватизації земель м. Рівне (ФОТО)

Зате родинам загиблих землі в місті безперечно НЕМАЄ

Україно вперто не хоче змінюватися і припиняти оборудки, які проводяться у нас повсюдно під виглядом «цілком законних» операцій.

Недавно ми почули, що громаду краю вирішили позбавити  частини Рівненського Онкодиспансеру через схему так званих «невід’ємних покращень».

Ми писали про це ТУТ

Головний лікар Григорій Максим'як на тлі будівлі, яку хочуть приватизувати

Сьогодні нове повідомлення:

Рівненське товариство «Голд С» хоче викупити земельну ділянку площею понад 2071 м кв на вул Київська, 100В (землі запасу). Тут планують створити об’єкт дорожнього сервісу.

 

Під таким означенням може бути АЗС, автомийка, СТО, готель, торговий об’єкт і будь-який заклад для обслуговування подорожніх.

 

Відповідний проєкт рішення з’явився на сайті Рівнеради. Його можуть винести вже на найближчу сесію 16 червня.

Київська 100 -- позначена червоною "краплею". Ми припускаємо, що земельна ділянка, яку хочуть приватизувати, знаходиться праворуч

«Підпірна стінка» як «законна підстава»

Підставою через яку названа компанія претендує на таку чималеньку ділянку в м. Рівне є т.з. «об’єкт нерухомості, що належить цій фірмі» і розміщений на згаданій землі.

Це – підпірна стінка 51,1 п.м.

Шпанів дає Добро?

Повідомляється, що

Вказана підпірна стінка є складовою частиною офісної будівлі з відкритою автостоянкою, яка знаходиться на сусідній земельній ділянці.

 

А...

 

Право власності на цю стінку зараеєстроване реєстратором Шпанівської сільради у 2020 році. Схожі прийоми раніше використовувалися іншими компаніями в схемах заволодіння міською землею.

Запропонований проєкт рішення – заключний етап продажу названої ділянки, адже у листопаді 2021 року Рівнерада дала згоду на розробку проєкту землеустрою названій компанії на цю ділянку.

На фото -- в глибині кадру -- Туалет біля "Авангарду". Його, кажуть, теж приватизували

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень