Кому варто хвилюватися? Україна працює над поверненням чоловіків з-за кордону

Названо категорію чоловіків, яких це стосується насамперед

Після того, як Верховна рада підтримала закон щодо продовження в Україні строку дії воєнного стану та загальної мобілізації, почастішали випадки спроб нелегального перетину кордону.

Україна веде переговори з країнами Європейського Союзу щодо повернення з-за кордону чоловіків, які НЕЛЕГАЛЬНО ПЕРЕТНУЛИ КОРДОН.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко в інтерв’ю Радіо Свобода.

Ми ведемо консультації з нашими колегами з Європейського Союзу і ці переговори будуть тривати й надалі, - сказав Клименко. 

За його словами, нині європейські країни не налаштовані масово повертати українських чоловіків, але переговори тривають. 

Він додав, що в Україні щодня прикордонники затримують десятки людей, які намагаються незаконно перетнути український кордон у напрямку країн Євросоюзу, зокрема через ліси у горах та річку Тису.

Ми затримуємо людей не тільки безпосередньо на кордоні, а й на блокпостах, на пунктах, які розташовані за 5-10 кілометрів від кордону.

 

Ми говоримо, звичайно, про десятки людей кожного дня. Буває 10, буває 20, буває 30, - розповів Клименко.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень