Без вищої освіти: кому в Україні готові платити від 30 тисяч гривень

Названо вакансії

В Україні фахівці робітничих спеціальностей без вищої освіти можуть отримувати від 30 тис. грн. Найвищі зарплати пропонують водіям-далекобійникам, малярам та конструкторам меблів, тонувальникам авто та механікам.

Про це йдеться в даних великого кадрового порталу. Варто зазначити, що розмір зарплати також залежить від міста. В невеликих населених пунктах заробітна плата може бути значно меншою.

Водій вантажної машини чи бензовоза може заробляти близько 50 тис. грн. 

Умова для працевлаштування: досвід від 1 року, офіційне працевлаштування. Таку вакансію пропонують як мережі АЗС, так і представники ритейлу. За кожен кілометр у середньому платять 4 грн. За місяць можна проїхати близько 13 тис. км.

Тонувальник авто може заробляти від 45 тис. грн.

 Роботодавці при цьому відмовляються наймати людей без досвіду. В обов'язки входить тонування автоскла, укріплення та захист автоскла, розтонування та зняття плівок. Найчастіше на роботу беруть тих спеціалістів, які мають від 1 року досвіду.

Маляр МФД-фасадів може заробляти близько 40 тис. грн на місяць. 

Для працевлаштування необхідно мати досвід роботи маляром по дереву. Крім того, треба вміти працювати з пульверизатором. В обов'язки входить нанесення фарби на фасади. Одна з важливих переваг – офіційне працевлаштування та біла заробітна плата.

Механік може заробляти близько 30 тис. грн. 

 До того ж бажаний досвід роботи від 2 років. Такий спеціаліст має проводити діагностику поломок та самі роботи. Розмір заробітної плати залежить від обсягів робіт. Чим популярніша станція технічного обслуговування, тим більшою буде зарплата.

Джерело: OBOZREVATEL 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень