Комп'ютер передбачив володаря «Оскара»

Як повідомляє Українська правда. Життя, профільні портали FiveThirtyEight, Farsite та PredictWise протягом місяця опитали вісьмох ентузіастів, котрі вважають, що їм вдалося знайти кращий спосіб передбачити хід та результат оскарівських перегонів - за допомогою комп'ютерних розрахунків.

Наразі результати більшості передбачень майбутнім переможцем називають "Легенду Г'ю Гласса" ("Той, що вижив") із Леонардо Ді Капріо у головній ролі. Другим найімовірнішим кандидатом на перемогу є фільм "У центрі уваги" Тома Мак Карті.

Шість із семи систем передбачень назвали Леонардо Ді Капріо майбутнім володарем "Оскара" за найкращу роль першого плану. Деякі шанси мають Едді Редмейн та Майкл Фассбендер.

Алгоритм FiveThirtyEight каже, що найкращою актрисою має стати Брі Ларсон за роботу у фільмі "Кімната". Але Дженіфер Лоуренс та Шарлота Ремплінг і Кейт Бланшетт теж мають непогані шанси.

Аналіз інших премій дав таке передбачення: ймовірним кандидатом на "Оскар" за роль другого плану може бути Алісіа Вікандер "Дівчина із Данії". Одразу за нею - Кейт Вінслет, яка зіграла у фільмі "Стів Джобс". До речі, за Вінслет "вболівають" моделі інтернет-передбачення, а ось за аналізом рецензій та опитуваннями перемагає Вікандер. Боротьба може вийти цікавою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень