Компенсацію за дитячих нянь отримують майже 700 родин з Рівненщини

Щомісяця

Послугою «Муніципальної няні» в області скористалися близько 670 родин. Від початку року, відколи почала діяти ця державна послуга, вони отримали майже 2 млн. грн.

Нагадаємо, якщо у родині є дитина віком до 3-х років, батьки мають право оформити документи на державну фінансову підтримку. Щомісяця на компенсацію послуг для такої родини держава нараховує 1626 гривень.

Як повідомляють у департаменті соцзахисту населення Рівненської ОДА,

найбільше звернень за компенсацією послуги подали у Костопільському та Зарічненському районах, а також Рівному і Вараші.

Для того, щоб скористатися соціальною допомогою за проєктом «Муніципальна няня», жителям області необхідно звернутися до місцевих органів соцзахисту.

Цей вид соціальної допомоги автоматично переглядатимуть щороку, відповідно до прожиткового мінімуму на дітей віком до 6 років.

Варто зауважити, що компенсація за послуги няні не скасовує декретні виплати та відпустку з догляду за дитиною. Чинними лишаються також інші соціальні пільги та виплати, які отримує родина.

Дізнатися, скільки у середньому платять няням у Рівному, можна за цим посиланням.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень