Комаровський розповів, які діти часто хворіють у дитсадку і чому (ВІДЕО)

І що робити дорослим, аби знизити частоту захворювань

Відомий лікар Євген Комаровський розповів, чому діти часто хворіють у дитячому садку. Він каже, причина не у дитячому імунітеті, а в дитсадках.

Скільки часу у нормі хворіють діти

Комаровський зазначив, що дитина хворіє на вірусну інфекцію 5-7 днів без використання великої кількості ліків і – це нормально.

- Це формування нормальної імунної системи, профілактика алергічних захворювань. Продовжуйте ходити в дитячий садок і хворіти, ходити і хворіти. Це нормально, – сказав лікар.

Однак, зауважив педіатр, часом профілактика та зміцнення імунітету не особливо допомагають. Причина – у самих дитсадках, де не провітрюють приміщення, спекотно, сухо й багато дітей і «кожен зі своїми шмарклями».

При цьому дітей не водять гуляти на вулицю, хоч це потрібно робити за будь-якої погоди.

Часто хворіють ті діти, які мають конфлікт із навколишнім середовищем. Завдання дорослих – створити дітям такі умови, щоб дитині буде комфортно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень