Колишня чиновниця продовжує судитись, аби повернути свою роботу

Переконує, що хабара не брала

Сьогодні у Рівненському окружному адміністративному суді продовжився розгляд позову колишнього директора Департаменту соцзахисту ОДА Ольги Підкидач щодо визнання рішення про її звільнення протиправним. На двох попередніх засіданнях у справі поновлення Ольги Підкидач на робочому місці будо оголошено перерву у зв’язку із долученням до справи додаткових документів, зокрема - листів до Мінсоцполітики та акту перевірки Державної фінансової інспекції. Сьогодні було завершено стадію з’ясування обставин справи, проте наступний крок - дослідження письмових документів, перенесли на 17 лютого. А наразі позивач Ольга Підкидач ходом судового процесу задоволена:

Нагадаємо, Ольгу Підкидач було звинувачено у отриманні неправомірної вигоди у розмірі дев`яти тисяч гривень. За цю суму жінка ніби-то сприяла директору одного із підприємств у фінансуванні договору стосовно оздоровлення чорнобильців. 19-го листопада минулого року перший заступник голови ОДА Юрій Приварський підписав розпорядження щодо звільнення Підкидач. Нині адвокат позивачки Володимир Рашко наголосив, що Приварський, будучи в.о., не мав повноважень видавати це розпорядження. Разом з тим Підкидач так і не визнала своєї провини.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень