Коли Україна поверне Крим

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін розповів, що Крим у "середньостроковій перспективі" буде повернутий до складу України.

Про це міністр повідомив в інтерв’ю виданню The New Times. За словами міністр, у Криму зараз відбуваються значні порушення прав людини, цензура і поширення корупції. "Тому я цілком впевнений: у перспективі сьогоднішній статус Криму ні в якому разі збережений не буде. Причому я говорю навіть не про довгострокову, а про середньострокову перспективу", - сказав П.Клімкін. Також він зазначив, що Україна у повній мірі використовує всі наявні правові можливості проти Росії у справі анексії Криму. "Результат буде однозначно позитивним. Справа ЮКОСа свідчить, що жодні порушення законодавства не залишаються безкарними.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень