Коли у Рівному запровадять електронний квиток у громадському транспорті

Про це говорили на засіданні міськвиконкому

Про те, що у квітні торік у місті презентували варіант впровадження електронного квитка від київської фірми, нагадав член міськвиконкому Василь Царук. Адже після того більше нічого про цю ідею не було чути.

Але міський голова Рівного Володимир Хомко повідомив, що із впровадженням електронного квитка у місті зачекають, бо коли у Тернополі його запустили в дію, то там зупинився весь громадський транспорт.

Говорить Володимир Хомко:

Ми почекаємо пару місяців. У нас не горить. Ми подивимося, хто як наб’є шишки. Тоді виберемо краще і запустимо.

 

Не знаю. Тернопіль якось виходить зі становища. Але треба, щоб наші поїхали подивились, бо на момент запуску у той день зупинилося у Тернополі все абсолютно. Нічого не їздило.

За словами Володимира Хомка, є домовленість із «Приватбанком», який готовий валідатори - прилади для зчитування інформації з картки-квитка - у громадському транспорті Рівного встановити безкоштовно. Переговори з цього приводу веде заступник міського голови Віталій Герман. Адже він керує проектом із запровадження у Рівному електронного квитка.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень