Коли у Рівному покажуть «Донбас»

Прокат стрічки стартував ще 18 жовтня

Номінований на Оскар український фільм «Донбас» показуватимуть в Рівному з першого листопада. Стрічка режисера Сергія Лозниці вийшла в прокат 18 жовтня. Докладніше про показ стрічки у Рівному розповідає керівник кінопалацу «Україна» Сергій Дем’янков:

Фільм у Рівному стартує 1-го листопада. Це четвер. Всі фільми в кінотеатрах «стартують» четвергами. Сама стрічка вийшла в прокат 18 жовтня. Так заплановано, що у Рівному її показуватимуть 1-го листопада. Спершу традиційно фільм запускають на тиждень. Якщо люди ходитимуть – покази продовжать. Ціна на квитки стандартна, як для усіх фільмів.

Світова прем'єра «Донбасу» відбулася 9 травня  на Каннському кінофестивалі, де стрічка отримала приз за найкращу режисуру у програмі «Особливий погляд», а також стала фільмом-відкриттям фестивалю. У серпні Україна висунула фільм на «Оскар» як найкращий фільм іноземною мовою. Цього місяця «Донбас» пройшов кваліфікаційний відбір та ввійшов до списку номінантів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень