Коли починається осінній призов до армії і кого будуть г̶р̶е̶бт̶и̶ забирати

Готуйтесь

Двічі на рік у всіх областях України проводиться набір призовників на строкову військову службу, в рамках якого в армію забирають десятки тисяч українців призовного віку.

Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України є конституційним обов’язком військовозобов’язаних українців. Такий порядок регламентований статтею 65 Конституції України та частиною 1 статті 1 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу».

І все це – ну дуже гарні та правильні слова, якби не те все беззаконня, яке знову чекає призовників вже дуже скоро…..

Осінній призов 2020 повинен розпочатися 1 жовтня, а закінчитися 31 грудня. Поки що невідомо про можливе перенесення, як це було з весняним, тому треба готуватися як морально, так і фізично.

Важливо знати, що призовна кампанія в Україні може бути продовжена будь-якої миті протягом року лише на підставі Указу Президента.

Призову підлягають громадяни віком з 18 до досягнення 27 років, які не мають підстав для відстрочки або звільнення від призову. Хлопці без вищої освіти служитимуть 18 місяців, а ті, хто має ступінь спеціаліста або магістра, – 12.

Є і добрі новини, та поки з розділу «планів».

Генштаб планує скоротити кількість строковиків.

Як пояснили, зараз йде робота над вдосконаленням захисту військових, забезпеченням кар'єрного росту і підвищенням рівня грошового забезпечення, щоб збільшити кількість охочих служити за контрактом.

 

«Це дає можливість поставити питання про зменшення чисельності громадян України, які підлягають призову на строкову військову службу в жовтні-грудні цього року», - заявили в Генштабі.

Адвокат Дупак Валентин Германович

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень