Коломойський "наб'є пику" Саакашвілі

Що у п'яного на язику...

Ігор Коломойський пообіцяв відлупцювати голову Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі, як тільки той піде у відставку. Про це він сказав в інтерв'ю "Politico", яке взяв Британський журналіст Олівер Керолл.

"Якщо я його де побачу, я вам кажу, я начищу йому пику. Як тільки він залишить посаду, я поб'ю його як собаку", - сказав олігарх.

В оригіналі: “If I ever catch sight of him, I tell you, I will smash his face in. As soon as he leaves his post, I’ll beat him up and down like a dog,” he says.

Коломойський розповів, що його відносини з Саакашвілі не завжди були такими. У 2011 році вони разом з Саакашвілі плавали на яхтах у Хорватії.

"Він був там зі своєю улюбленицею, зі своєю грудастою міністром економіки – його коханкою", - сказав Коломойський. "Я навіть дав йому грошей на його вибори в Грузії", - додав Коломойський.

В оргіналі: “He was there with his favorite, this big-titted economics minister of his — his lover,” says Kolomoisky. “I even gave him money for his election campaign in Georgia.”

Коломойський взагалі наговорив у тому інтерв'ю стільки всього, що поспішив навіть заявити, що ніколи не давав інтервю для Роlitico:

"Інтерв'ю, звичайно, гостре та місцями смішне, але хочу багатьох засмутити: я не давав інтерв'ю жодній газеті Politico. Зараз консультуюся з адвокатами стосовно своїх подальших дій у зв'язку з виходом цього матеріалу", -- заявив Коломпойський

На це депутат БПП Сергій Лещенко порадив Коломойському не давати інтерв'ю під шафе і заявив, що особисто знає Олівера Керолла, спілкувався із журналістом, і той розповів, що мав розмову із Коломойським впродовж 3,5 годин.

"Я зв'язався з автором матеріалу Олівером Керроллом, який, звичайно ж, підтвердив, що всі цитати Коломойського - правда. Вони спілкувалися 3,5 години в листопаді. У журналіста є аудіозапис розмови. Олівер - фрілансер, і під час листування з Коломойським назвав кілька видань, в яких могло б вийти інтерв'ю. Politico - одне з них", - повідомив Лещенко.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень