Екскерівнику тубдиспансеру, який взяв майже 1 млн грн хабаря, продовжили обов'язки

До 14 лютого

Вищий антикорупційний суд продовжив строк дії обов'язків, покладених на колишнього директора обласного тубдиспансера Федора Авруку.

До 14 лютого підозрюваний зобов’язаний не залишати Рівне без дозволу, повідомляти про зміну місця проживання та здати на зберігання закордонні паспорти.

 

Про це йдеться в ухвалі Вищого антикорупційного суду від 13 грудня.

Нагадаємо, Федора Авруку затримали у квітні за підозрою в корупції.

За даними СБУ, посадовець «гарантував» безперешкодну приватизацію за заниженою вартістю усіх матеріальних цінностей дитячого туберкульозного санаторію «Новостав», що перебуває на балансі тубдиспансеру.

За «вирішення» питань директор медцентру отримав майже мільйон грн хабаря.

Зазначимо, що відповідно до ухвали суду від 4 травня, Федір Аврука мав перебувати в СІЗО з правом внесення застави понад 200 тис. грн. Тільки після цих дій до підозрюваного мали б застосувати вищевказані зобов’язання.

Чи справді Аврука вніс заставу — редакція Радіо Трек з’ясовує.

Між тим, як повідомляє видання «Слово і Діло», термін досудового розслідування продовжили до 20 березня 2024 року включно, а справу Офіс генерального прокурора передав до НАБУ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень