Коли Михайлове чудо 2024 за новим календарем: про зміни для вірян

Торік дату свята змінили

Торік після переходу Православної церкви України на новий церковний календар, дата свята Михайлове чудо змінилася. За старим стилем дата залишилася колишньою - 19 вересня.

За новим стилем Михайлове чудо тепер відзначають 6 вересня.

У християнстві Архангел Михаїл — найшанованіший із небесних духів. Його вважають ватажком небесного воїнства, переможцем диявола і героєм безлічі історій.

Його називають архістратигом — це означає «голова святого воїнства Ангелів і Архангелів».

Архістратиг Михаїл також вважається небесним покровителем Києва - архангел зображений на гербі міста, а його скульптура встановлена на головній площі країни, Майдані Незалежності. Архангел символізує світлі сили, які завжди готові захищати Київ від бід.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень