Коли і як виносити сміття, щоб не винести з дому достаток: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Якщо вірити народним прикметам та правилам феншуй, виносити сміття та непотрібні речі з дому потрібно у правильний час. Тільки в такому разі грошова енергія збережеться у будинку.

Грошову енергію умовно можна поділити на денну та нічну. Одна з них відповідає за достаток господаря та добробут у домі.

Виносити сміття радять до того, як сонце заховається за горизонтом. Якщо винести сміття після заходу сонця, ви ризикуєте порушити грошову енергію. Після заходу сонця настає час спокою і тиші, життєва енергія сповільнюється і не поповнюватиметься новими ресурсами.

У давнину пращури вважали, що виносячи увечері непотрібні речі з дому, люди привертають до себе увагу нечистої сили, які шукає викинуті предмети для своїх темних справ.

Кожен народ має свої вірування щодо того, як винесення сміття впливає на добробут сім’ї та дому. Усі народи однаково впевнені, що сміття потрібно виносити лише вдень. Інакше є ризик винести разом із ним достаток та щастя, а також спровокувати непередбачену ситуацію, яка точно не доведе до добра.

Якщо все ж таки трапилося так, що вам потрібно винести сміття з дому ввечері, спробуйте провести невеликий ритуал, який допоможе зберегти грошову енергію у будинку.

Достатньо тричі повторити фразу “Щастя та багатство залишаю вдома, викидаю лише сміття”. Повторіть це вдома перед тим, як вийти з квартири. Потім за межами будинку і перед тим, як викидатимете.

Джерело: GSMinfo

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень