Кокаїну на 11 мільйонів привіз із Бразилії турок, якого затримали у Борисполі

Інформацію одержали від інших держав

У пункті пропуску «Бориспіль» в загальному пасажиропотоці рейсу «Доха-Київ» правоохоронці виявили громадянина Туреччини, який прибув з Бразилії транзитом через Доху.

Оперативники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» спільно з працівниками Київської митниці та Служби Безпеки України, отримавши інформацію від правоохоронних органів суміжних держав, затримали турка.

Після проходження прикордонного контролю оперативні працівники провели огляд багажу іноземця. Пакунки кокаїну загальною вагою 2,8 кг були прикріплені під дном валізи на коліщатах.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України. Партію наркотичної речовини оцінюють у близько 11,5 млн грн.

За цим фактом надіслано повідомлення для внесення даних в ЄРДР за фактом контрабанди наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів.

;amp

 

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень